WTF?!



Blondinbella och en ehh.. Ja vad fan e det egentligen? En Alien-Look-a-like!
Jag kan inte komma och påstå att jag är vackrast i världen eller någonting.. men det borde fan vara olagligt att se ut som henne.. På ELLE-galan dessutom?! Tur att man inte är så intresserad...


Tsss

Läste på en tjejs blogg att hon ville börja poledancing.. Jag vill inte låta allt för elak, men, alla har inte en fysik som gör det möjligt att åma sej runt en stång och samtidigt se sexig ut... Speciellt inte den här tjejen. Varför ska folk göra så drastiska saker när dom ska börja träna? Vad hände med ut och promenera, eller kanske spendera några timmar i veckan på gymmet? Visst det är klart.. Jag skulle också kunna testa poledancing.. Men jag vet att första försöket med att svinga mej runt en stång kommer sluta i skallskada för mej haha

Däremot har jag sett folk som är såååå grymma på det dom gör, utan att se ut som en billig skank från typ.. Texas?






Som ni själva ser.. det är inte för alla det här med poledancing ;)

Hallå

Hej hej hallå =)

Inte skrivit på ett par dagar nu, har haft annat för mej =)
Färgade tillbaka till min naturliga hårfärg igår.. haha back to the roots! Känns så jävla ovant bara.. började färga håret i sjuan/åttan o sen blev jag fast.. Men det va lika bra att gå tillbaka till min naturliga.. Hårfärg och blekning sliter föööör mycket helt enkelt.

Förutom det så har jag väl inte gjort så mycket.. Softat, kollat film och tryckt i mej mat, det är väl det =)

...Aaah.. Och shoppat ihjäl mej på internet haha noo good.. Men vad är det man säger? Pengar är till för att rulla ;)

Riders on the storm



Lite lugnande musik så här på onsdags morgonen.. ( Ja för fan, jag har nyss vaknat så för mej e det morgon )

Out Of My Mind

Jag håller på att bli sinnessjuk! Fick nya grannar för någon vecka sen, dom håller på att göra mej galen! En unge som vrålar rakt ut dygnet runt, medans mamman och pappan verkar tävla om vem som kan skrika "HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLL KÄÄÄÄFTEEEEEN" högst. Nu snackar vi 24/7. Jag brukar ha rätt stort tålamod, inte minst med barn men det här går bara över gränsen alltså. Och eftersom dom skriker hela tiden så känner min hund att hon också vill skrika lite.. Och då kommer grannen på andra sidan och klagar på att hon skäller hela nätterna. Jag ska tydligen haft krig här inne varje natt också. MYCKET mystiskt då jag sovit hemma två nätter den sista månaden. PFFFT. Jag hatar verkligen den här stan, jag måste härifrån!!!

Herre jesus..




Om han nu drömmer om barn, och Madonna inte kan få fler, då får han gärna befrukta mej. Näääääär som helst!

''

Jag hatar såna här nätter, när man absolut inte kan sova och alla tankar bara snurrar runt,runt,runt i huvudet.
Det är så konstigt egentligen, när jag försöker tänka på alla fina minnen jag har, så blandas det med allt skit runtomkring som hände samtidigt, och smutsar ner det där fina med minnet, förstår någon vad jag menar, eller blir jag alldeles för djup nu?

Äh, till något mindre deprimerande nu!


Funderat ett tag på att pierca mina skrattgropar, det är så jävla fint! Men med tanke på att jag redan har hål i näsan, överläppen, tungan, naveln och öronen så kanske det inte är en sån bra idé.. Eller så är de det!
Folk säger att det är barnsligt hit och dit, men det skiter jag faktiskt i om jag ska vara ärlig.




Första personen jag såg med piercade skrattgropar. Är hon inte vacker?

Sminket har kommit!

Fick förresten Mitt smink jag beställt från ELF idag! Har bara testat produkterna på handen, orkade verkligen inte sminka mej idag. Men det verkar som om grejerna håller ganska hög kvalité trots priset!

Om någon är intresserad så kan jag lägga upp en recention när jag testat dom?


Audrey




Det är såna här bilder jag inte ska se. Egentligen. Får alltid massa konstiga ideér om att jag ska färga håret rosa, i hopp om att jag ska bli lika snygg som Audrey. Men jag kan ju drömma vidare.

Ska göra dreads snart, för tredje gången. Längtar som faaaaan.

E.l.f.

Har beställt lite smink från E.L.F. som jag hoppas kommer imorgon! Rätt många har ju skrivit om det och hypat upp det, men jag föredrar att testa själv.

Sminket på hemsidan kostar mellan 18- 72 kr, men av någon anledning så halkade jag in på Deras studio produkter och där blev jag kvar.. Om jag inte minns helt fel så beställde jag bla. en mineral primer, high-definition powder, ögonbryns kit och lite annat roligt, får se om jag gillar produkterna lika mycket som andra verkar göra!



Nu när jag satt och kikade igenom sidan lite till så hitta jag ett par till grejjer jag vill ha, ska klickas hem NU =)



Har någon av er testat smink från E.L.F.? Och vad tyckte ni isåfall om det?

Hemma igen.

Shululu!

Kom hem från Örebro för ett par timmar sedan där helgen har spenderats. Kollade Snabba Cash i fredags, FY faaaan vad  mycket folk det var! Höll på att få panik av att trängas med alla! Filmen var helt okej, men jag tyckte att Joel Kinnaman var mycket grymmare i Johan Falk filmerna, Lite mer badguy. I Snabba cash såg han mest.. rädd ut?

Kom till mej Joel så ska du inte behöva vara rädd mer, ska ta hand om dej ;)
Haha jag gillar inte blonda killar egentligen.. Men jag skulle fan riva ner stjärnorna för den där snubben!
Eller nej nu blev det kanske lite fjortis-varning haha.. men snygg är han!

Not an ordinary girl.

Jag är en halvflippad tjej på 21 år som för tillfället bor i en liten spökstad i västmanland, Här planerar jag att skriva om lite allt möjligt som intresserar mej.

Räkna med att få läsa om allt från himmel till helvete.

Hope U like it!




Ny design, Ny blogg. Nytt liv.

Sötaste Jennie har gjort den här grymma designen åt mej, Jag rekommenderar verkligen att ni skriver till henne om ni vill ha en ny, fresh bloggdesign :)


Jennies privata blogg
Jennies design blogg

Jag är verkligen supernöjd med min!


RSS 2.0